MENIU

Cristiano Bergodi: Nu mă mulţumeşte un rezultat de egalitate în meciul cu Şeriff

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat miercuri că Steaua va avea un meci greu cu Şeriff Tiraspol, deoarece moldovenii nu sunt aşa uşor de bătut. Bergodi a mai spus că un rezultat de egalitate nu îl va mulţumi şi că jucătorii săi trebuie să joace cu mintea.

"Începem acest parcurs în grupele Europa League şi am emoţii, dar noi avem ambiţia de a ajunge în primăvara europeană. Cu Şeriff avem un meci foarte, foarte greu pentru că jucăm fără spectatori şi pentru că nu este o echipă uşor de bătut, cum au spus mulţi. Pentru mine, Şeriff nu este cea mai slabă echipă din grupă. Mă pregătesc pentru un meci greu şi vreau ca baieţii să înţeleagă că nu ne va fi uşor. Vom intra cu multă determinare pentru că în România de multe ori se întâmplă să se privească adversarul cu relaxare. Nu mă mulţumeşte un rezultat de egalitate, vreau să câştig meciul. Băieţii mei au experienţă internaţională, nu trebuie să ne aruncăm pe ei şi să ne grăbim. Trebuie să jucăm cu mintea", a declarat Cristiano Bergodi.

Bergodi a spus că încă nu s-a hotărât în privinţa primului 11 pe care îl va folosi cu Şeriff.

"Am dubii despre primul 11, încă nu este stabilit. De obicei, cu o zi înainte am deja un 11 deja făcut, dar acum trebuie să mă gândesc foarte bine din punct de vedere tactic. Nu mă îngrijorează forma jucătorilor din apărare. Doar de moarte mi-e frică, nu de Ghionea şi de Ninu, care nu au jucat la nivelul lor maxim cu Gaz Metan. Ninu va juca şi cu Sheriff şi va primi o nouă şansă. E tânăr şi poate greşi, au greşit jucători mai experimentaţi decât el. Accidentarea lui Surdu nu este gravă, l-am inclus în lot. Cred că este refăcut, dar diseară vom vedea. Cristi Tănase se află în lot şi el, pentru prima dată. S-a pregătit, dar nu ştiu dacă va juca", a mai spus Bergodi.

Prezent la conferinţa de presă, Ionuţ Rada se bucură că este din nou titular şi vrea să obţină o victorie, chiar dacă meciul se va disputa fără spectatori.

"Sperăm să începem cu dreptul, venim cu un moral bun şi aş dori să continuăm pe aceeaşi linie ca în ultima etapă. Sper ca gazonul să ne ajute, mai ales că jucăm fără suporteri. Vrem să ne facem jocul nostru pentru a câştiga meciul de mâine. Nu trebuie să demonstrez nimănui nimic, trebuie să-mi arăt mie că pot să fac faţă la acest nivel. A fost o perioadă în care nici eu nu mai ştiam ce se întâmplă. E bine că totul a revenit la normal şi sper să fac tot ce depinde de mine pentru a ajuta echipa", a declarat Ionuţ Rada.

Steaua joacă astăzi de la ora 22.05, cu Şeriff Tiraspol, în primul meci al grupei H a Ligii Europa.