MENIU

Cristiano Bergodi e mulţumit de jocul Politehnicii, chiar dacă a fost învinsă de Steaua

Foto: www.fanatik.ro

Antrenorul grupării Politehnicii Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, sâmbătă, că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi după eşecul la limită cu Steaua, şi tot ce contează acum este să se concentreze pentru următoarele jocuri în încercarea de a evita retroradarea.

"Steaua a făcut o partidă mai puţin bună, dar rămâne o echipă mare. Sunt mulţumit de joc, păcat că nu am luat niciun punct, dar acum avem două meciuri importante şi ne gândim acum doar la ele fiindcă vrem să ne salvăm de la retrogradare. Repet, sunt mulţumit de ce am făcut azi, trebuie totuşi să ne mai îmbunătăţim jocul şi să avem rezultate mai bune", a spus Bergodi, care a adăugat că nu crede că vreo echipă va mai reuşi în acest retur să câştige în Ghencea.

Italianul consideră că Dorin Goian ar fi trebuit să primească al doilea cartonaş galben în minutul 62 după o intrare dură la unul dintre jucătorii săi. "Arbitrul ar fi putut să acorde al doilea cartonaş galben pentru Goian, care ar fi trebuit eliminat. Dar nu vreau să tot vorbesc despre arbitraj. S-a văzut clar, Goian a fost şi schimbat imediat", a comentat tehnicianul Politehnicii Iaşi.

Steaua a obţinut sâmbătă a doua victorie din ultimele şase luni în campionat după ce a dispus de Politehnica Iaşi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I, graţie reuşitei lui Bogdan Stancu din minutul 7.