MENIU

Cristian Tănase: "Cel mai periculos jucător de la Steaua este Bogdan Stancu"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul lui FC Argeş, Cristian Tănase, a declarat miercuri că o eventuală remiză în partida cu Steaua ar reprezenta un eşec pentru gruparea condusă de Ionuţ Badea. În viziunea lui Tănase, cel mai periculos jucător al Stelei este Bogdan Stancu.

"Este un meci special care trebuie câştigat, un meci egal ar reprezenta un eşec pentru noi. Din ce am văzut eu cum au jucat în acest debut de retur, steliştii nu mi se par invincibili, au destule probleme în joc şi noi trebuie să profităm de acest lucru. În primul rând trebuie să arătăm că nu ne este frică de ei, pentru că dacă vom intra cu gândul că au jucat în Liga Campionilor, cu Real Madrid, cu Bayern şi alte echipe, vom pierde sigur acest meci", a spus Tănase, citat de site-ul oficial al clubului.

Fotbalistul piteştean îl consideră pe Bogdan Stancu principalul pericol pentru poarta apărată de Boşneag: "După părerea mea cel mai periculos jucător de la Steaua este Bogdan Stancu. Este un jucător talentat şi în plus a reuşit ultimele goluri ale lor, şi din acest motiv trebuie să fim atenţi la jocul lor. Am fost coleg cu el şi la juniori la FC Argeş, dar şi la echipa naţională de tineret a României. Mai mult, am fost coleg de cameră cu el timp de doi ani la naţionala de tineret".

Tănase a mai spus în încheiere că speră ca o eventuală evoluţie bună în meciul cu Steaua să îl aducă în vederile selecţionerului pentru dubla întâlnire cu Serbia şi Austria: "Eu sper să joc cât mai bine în meciul cu Steaua, iar pe baza evoluţiilor mele din acest debut de retur să ajung la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia şi Austria".

Partida FC Argeş-Steaua se va disputa vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Nicolae Dobrin.
Mai multe articole despre:
Steaua FC Argeş Bogdan Stancu Cristian Tănase