MENIU

Cristian Pustai: Aş fi vrut să-l duc de mână pe arbitru să vadă echipa în vestiar cât era de dărâmată

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, că echipa sa a fost dezavantajată evident de brigada de arbitri condusă de Radu Petrescu, şi a mai adăugat că elevii săi sunt "dărâmaţi" psihic după acest eşec, scor 1-2.

"Aş fi vrut să-l duc de mână pe arbitru să vadă echipa în vestiar cât era de dărâmată. Joci contra milionarilor, miliardarilor, ministerelor, guvernului, dar e păcat că se pierde o muncă. Mai bine ca Jenel şi Romel să-şi facă o ligă a lor şi să ne lase în pace. M-am abţinut cu greu să critic arbitrajul în acest sezon, dar nu m-am mai putut stăpâni", a declarat Pustai.

La rândul său, Viorel Moldovan a afirmat că victoria echipei sale a fost una meritată şi nu are ce să reproşeze brigăzii de arbitri: "Victorie meritată, prima repriză a fost de tatonare, în a doua ştiam că se vor desface, pentru că aveau nevoie de puncte. Arbitrajul a fost bun, în anumite momente a acordat foarte uşor şi faulturi împotriva noastră. Eu sper în continuare să prind o calificare în cupele europene".

Formaţia pregătită de Cristian Pustai a pierdut, pe teren propriu, cu FC Vaslui, scor 1-2, toate golurile partidei fiind înscrise în ultimele şapte minute de joc. După acest rezultat, Gaz Metan rămâne pe locul 15, cu 30 de puncte, în timp ce moldovenii se menţin pe locul 9, cu 48 de puncte.