MENIU

Cristian Preda: Scandalul Ridzi a avut impact negativ asupra Guvernului

Cristian Preda: Şi alţi miniştri care nu sunt responsabili ar trebui să facă un pas înapoi
foto: NewsIN

Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, a declarat la Realitatea Tv că în cazul Ridzi demisia trebuia să vină imediat, pentru că scandalul mediatic a afectat credibilitatea şi imaginea Executivului. În opinia europarlamentarul politicienii care şi-au cumpărat "la negru ştiri sau bunăvoinţa unor jurnalişti", aceştia ar trebui să demisioneze, indiferent de partid.

"Cred că în ultimele săptămâni s-a acumulat un mic deficit de imagine din cauza felului în care s-a purtat dezbaterea pe marginea scandalului de la MTS. Cred că gestul doamnei Ridzi ar trebui să fie un exemplu. Nu ştim dacă Ridzi e sau nu vinovată, se va stabili. Dar dincolo de chestiunea legalităţii, este important felul în care asumi o responsabilitate publică", a declarat Preda care a subliniat că "şi alţi miniştri care nu sunt capabili să asume, responsabil, ceea ce le revine la nivelul Guvernului trebuie să facă un pas înapoi".   

Cristian Preda nu a dorit să exprime vreo opinie legată de afirmaţiile lui Cezar Preda care a spus că noul ministru Sorina Plăcintă a fost numită fără consultarea liderilor PD-L.