MENIU

Cristian Gaţu: "A pierde acasă cu şase goluri e o raritate în handbalul feminin!"

Foto: NewsIn

Cristian Gaţu, preşedintele FR Handbal, a criticat jocul Oltchimului în manşa de pe teren propriu cu Viborg, din semifinalele Ligii Campionilor, însă a recunoscut superioritatea grupării daneze. Gaţu a afirmat că Oltchimul nu mai are decât 15 la sută şanse de calificare.

"Din păcate am avut o zi nefastă, în care lipsa de concentrare a coincis cu o zi foarte bună a adversarelor. Viborg ne-a făcut o demonstraţie de cum se joacă un meci în deplasare. Această înfrângere este amară, pentru că a pierde acasă cu 6 goluri e o raritate, atât pentru Oltchim cât şi pentru handbalul feminin. Părerea mea că nu mai avem decât 15 la sută şanse de calificare, dar aşa cum Viborgul în formă maximă a prins o echipă fără vlagă, aşa am putea şi noi în retur să facem un meci identic. Dar, să fim obiectivi, danezele au luat o opţiune serioasă pentru finala Ligii, pe care poate jucătoarele noastre şi-au dorit-o poate prea mult. Poate din respectul şi teama faţă de echipa adversă, pe care trebuie să recunoaştem că e o multinaţională, nu au reuşit mai mult", a spus Gaţu, la finalul partidei, la Sport.ro.

Formaţia feminină de handbal Oltchim a pierdut, duminică, pe teren propriu, în faţa grupării daneze Viborg, scor 28-34 (11-16), în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor. Returul se va disputa în Danemarca, pe 18 aprilie, de la ora 15.00.