MENIU

Cristian Fabbiani a fost prezentat oficial la River Plate

Foto: NewsIn

Atacantul argentinian Cristian Fabbiani a fost prezentat oficial, vineri, la formaţia River Plate şi spune că ar fi făcut o greşeală dacă ar fi acceptat oferta de la Velez, informează Clarin.com.

Jucătorul, care se află în proprietatea lui CFR Cluj, le-a mulţumit conducătorilor clubului şi a afirmat că a meritat să aştepte mai mult timp până când a devenit oficial jucătorul lui River Plate.

"Vreau să rămân pe viaţă la River. Dacă semnam cu Velez, m-aş fi trădat pe mine", a afirmat Fabbiani în cadrul unei conferinţe de presă. "Sper să joc pentru echipă cât mai repede, îmi place atmosfera de la club. Să joc la River este cel mai important lucru care mi se putea întâmpla. Mi-aş dori ca atunci când îmi voi încheia cariera să o fac aici", a spus Fabbiani.

Atacantul argentinian a adăugat că nu a semnat contractul cu River Plate, dar o va face imediat după ce se vor îndeplini ultimele formalităţi.

Cristian Fabbiani, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat în 2007 de CFR Cluj, iar ultima echipă la care a jucat a fost Newell's, sub formă de împrumut.
Mai multe articole despre:
River Plate prezentare Cristian Fabbiani