MENIU

Cristi Borcea: Jucătorii lui Dinamo sunt nişte mercenari!

Foto: NewsIn

Acţionarul lui Dinamo este din nou pe culmile disperării, iar Gigi Becali spune despre el că ia pastile ca să poată dormi după înfrângerea cu Oţelul.

Acţionariatul lui Dinamo a intrat în şedinţă imediat după înfrângerea cu Oţelul, iar cel care ieşit public după aceea a fost Cristi Borcea, care însă şi-a spus ofurile, nu ce s-a discutat în cadrul reuniunii.

Intervievat de GSP TV, acesta a tunat şi fulgerat: "Nu se poate o aşa nesimţire, sunt numai şi numai nişte mercenari. Şi de ce spun asta? La Piatra-Neamţ le-am dat banii în vestiar, au câştigat fără probleme, la Steaua la fel. Acum nu le-am mai dat banii, n-au mai câştigat. Nu poţi să ai atitudinea asta".

Tot la GSP TV, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că după meciul Dinamo - Oţelul avea program să iasă în oraş cu Cristi Borcea, însă după înfrângere acţionarul dinamovist şi-a anulat planul. "Aveam program să merg cu Borcea într-un club după meci, dar a zis că nu mai vrea. Zicea că ia pastile ca să poată să doarmă. Eu sunt gata îmbrăcat să mergem la club", a spus Becali.