MENIU

Crin Antonescu şi-a depus candidatura la BEC

foto: pnl.ro
Antonescu: Intrăm într-o campanie electorală pe care o doresc decentă

Crin Antonescu şi-a depus vineri candidatura pentru Cotroceni, la Biroul Electoral Central. Preşedintele PNL este primul aspirant la fotoliul prezidenţial care s-a înscris oficial în această cursă.

"Mi-am depus oficial candidatura la preşedinţia României cu gândul la nevoia unei Românii a unităţii şi nu a vrajbei şi conflictului, cu gândul la România normalităţii bunului simţ, ieşirii din criza politică, economică, socială, instituţională şi morală în care se află o bună parte a societăţii româneşti. Voi da României, ca preşedinte,  un guvern puternic, competent, respectat pe plan intern şi internaţional, susţinut conform Constituţiei, de o majoritate parlamentară solidă", a spus Crin Antonescu care a mulţumit românilor ce şi-au dat semnătura pentru el.

Antonescu a declarat că îşi doreşte o campanie electorală "decentă, o confruntare de idei şi de proiecte şi nu o prelungire a unui conflict".

Orice persoană care doreşte să devină preşedintele Românie trebuie să fie cetăţean român şi să depună la BEC 200.000 de semnături, declaraţia de avere, de necolaborare cu Securitatea şi de acceptare a candidaturii. 

Candidaturile  se pot depune la Biroul Electoral Central până pe 23 octombrie, ora 24.00. 

Mai multe articole despre:
alegeri PNL Cotroceni Crin Antonescu prezidenţiale BEC