MENIU

Crin Antonescu: Serviciile secrete nu ar trebui să-i dea notiţe lui Băsescu despre ce vorbesc adversarii săi politici la bere

Foto: rtv

Crin Antonescu l-a atacat vineri pe Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni tv, afirmând despre actualul preşedinte că se foloseşte de serviciile secrete din România în scopuri personale.

Crin Antonescu l-a acuzat pe Traian Băsescu că se foloseşte de serviciile secrete din România.

"Eu cred că meseria celor din serviciile secrete din România este de a da note preşedintelui în chestiuni de securitate naţională, şi nu notiţe despre ce discută adversarii săi politici la o bere. În principiu, cred că este nevoie ca serviciile secrete din România să fie democretizate şi independente politic. Eu asta îmi propun în viitorul meu mandat de la Cotroceni", a afirmat Antonescu. 

Printre altele, Crin Antonescu a afirmat că staff-ul său de campanie va fi condus de Romeo Stavarache, dar că va ţine cont şi de părerea altor lideri liberali ca Tăriceanu, Meleşcanu sau Orban, pentru că nu are conflicte cu nimeni.

"Eu nu am nici un conflict cu nimeni din PNL. Nu am nici un conflict cu Orban sau cu Tăriceanu. Tăriceanu, Orban, Meleşcanu sunt lideri recunoscuţi, sunt lideri pe care îi respect şi îi stimez şi normal că vor fi implicaţi în campania mea şi voi ţine cont de sfaturile lor, dar staff-ul meu de campanie e format din alte persoane şi va fi coordonat de către Romeo Stavarache", a afirmat Antonescu în cadrul unei emisiuni tv.

Liderul liberal nu a ezitat să-l critice pe actualul preşedinte şi în problema salariilor magistraţilor.

"Traian Băsescu s-a jucat cu focul în ceea ce priveşte atitudinile faţă de magistraţi şi nu a ştiut să aplaneze conflictele salariale. Din contră, prin ieşirile sale şi a guvernului coordonat de el mai rău a agravat situaţia", a acuzat Antonescu.