MENIU

Crin Antonescu s-a căsătorit la Bruxelles \"din raţiuni electorale\"

Foto: epitesti.ro
C. Antonescu: Mi s-a părut o variantă firească şi cât se poate de decentă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, duminică, de ce a ales să se căsătorească la Bruxelles, spunând că este un lucru \"de natură strict privată\" şi că nu a dorit ca cineva să creadă că este un moment din campania electorală.

"Dincolo de faptul că socotesc o astfel de răscruce a vieţii un moment de maximă intimitate, era un moment inevitabil, dată fiind postura mea publică în ţară, lucrurile iau o amploare mai mare sau mai mică, dar oricum mediatică, şi n-am vrut măcar să-i dea cuiva prin cap că acesta este un moment din campania electorală", a spus Antonescu, la Realitatea TV, punctând că, "paradoxal cumva", a ales această variantă "din raţiuni electorale".

Liderul liberal a spus că este un lucru de natură strict privată, despre care a preferat să vorbească puţin, acesta fiind un alt motiv pentru care s-a căsătorit la Bruxelles. "Am preferat varianta asta, care, pe de altă parte, pentru că soţia mea - care este eurodeputatul Adina Vălean- era la Bruxelles, mi s-a părut o variantă firească şi, din punctul acesta de vedere, cât se poate de decentă", a mai spus Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi europarlamentarul PNL Adina Vălean s-au căsătorit, vineri, la Bruxelles, petrecerea având loc sâmbătă, într-un cadru restrâns.

Europarlamentarul Adina Vălean a declarat, sâmbătă, pentru NewsIn, că evenimentul va fi sărbătorit doar în familie, prietenii şi colegii din PNL nefiind invitaţi. Naşii celor doi miri sunt Daniela Crăsnaru şi Alessandro Benini. Adina Vălean a precizat că nu va prelua numele soţului său, Crin Antonescu.
Mai multe articole despre:
PNL Bruxelles nuntă Crin Antonescu Adina Vălean