MENIU

Crin Antonescu: România este o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele

Foto: NewsIn
Declaraţia a fost făcută de Crin Antonescu la Mureş

"O ţară care a făcut vedete din toate pipiţele, iar legalizarea drogurilor promisă de Elena Băsescu este tot ce ne mai lipsea!" Declaraţia a fost făcută de Crin Antonescu la Mureş, la o întâlnire cu aleşii locali ai PNL.

Pentru liderul PNL, EBA este o pipiţă ajunsă vedetă. Motivul atacului - o declaraţie a fiicei preşedintelui pe tema legalizării drogurilor uşoare.  Elena Băsescu a declarat joi seară la un post de televiziune că ar putea susţine în Parlamentul European legalizarea marijuanei.

"Domnişoara Elena Băsescu le promite românilor legalizarea drogurilor. Asta lipseşte în ţara asta! Asta e calea fericirii pentru români! Asta trebuie să facă oamenii care rămân fără serivicii! Să ia nişte droguri uşoare. Le dă domnişoara Elena Băsescu. Atâta ne mai lipseşte în România! Legalizarea drogurilor", a spus preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai ţinut să precizeze că "asta e o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele şi nu-şi respectă veteranii de război, câţi mai sunt şi mai trăiesc".

În replică, Elena Băsescu a declarat că preşedintele PNL nu ştie ce au votat liberalii din Parlamentul European, care au fost de acord cu legalizarea drogurilor uşoare. "Nu mă miră că dl. Crin Antonescu nu are habar de ceea ce se petrece în parlamentul european. Nu are habar de ce se petrece în Parlamentul României la câte absenţe are", a spus Elena Băsescu.