MENIU

Crin Antonescu: Îl aştept pe Tăriceanu, după alegeri, să muncim împreună

FOTO: NewsIn

Candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL, Crin Antonescu a declarat, marţi seara, la Sibiu, că, după Congresul partidului, îl aşteaptă pe contracandidatul său, actualul preşedinte al partidului, Călin Popescu Tăriceanu, să muncească în continuare împreună.

"Nu am nimic să îi transmit contracandidatului meu decât ceea ce ştie deja, şi anume că, din a doua zi după congres vom continua, cum din punctul meu de vedere nu am încetat niciodată, să fim colegi, să muncim împreună", a declarat Crin Antonescu. Acesta a mai spus că, înainte de alegeri, atmosfera în partid este "relaxată, chiar dacă este o competiţie", şi că "greul va începe abia a doua zi după congres".

Aflat la Sibiu pentru a-i convinge pe liderii locali să îl susţină în alegeri, Antonescu a spus că a primit asigurări din partea şefului PNL Sibiu, Eugen Mitea, că îl va vota.

Sibiul va fi reprezentat la congresul din 20-21 martie de 25 de membri. "Este dificil de spus în acest moment că Sibiul votează cu Antonescu sau cu Tăriceanu. Votul este secret şi fiecare va scrie pe hârtie ceea ce crede", au spus reprezentanţii PNL Sibiu. Crin Antonescu a mai declarat că, în opinia sa, "România are nevoie în acest moment de un partid de centru-dreapta cu adevărat puternic, şi cu o deschidere către lumea din afara lumii politice, de care cred că este nevoie pentru cetăţenii pe care îi reprezentam".

Liderul PNL a mai spus că indiferent de opinia membrilor de partid care vor vota vineri, "ei vor fi la fel de bine văzuţi chiar dacă nu mă vor vota, pentru că avem nevoie de ei".