MENIU

Crin Antonescu despre Elena Băsescu: Îmi pare rău că tulbur vlăstarele aristocratice ale realităţii noastre cu tot felul de cuvinte

Foto: rtv

"Aura asta idilică dintre Boc şi Băsescu, aură cu aer de dramoletă în care unul joacă baschet sau fotbal iar altul tunde oi, nu face bine României. Mai mult decât atât, îmi pare rău dacă am tulburat recent cu tot felul de cuvinte vlăstarele aristocratice ale realităţii noastre, şi aici mă refer la Elena Băsescu", a afirmat Crin Antonescu în cadrul unei emisiuni televizate.

Crin Antonescu crede că PSD şi PD-L vor fi ajutate de o prezenţă scăzută la vot pentru a frauda mai uşor alegerile.

"Dacă românii nu vor ieşi duminică la vot, PSD şi PD-L se vor folosi de lucrul ăsta pentru a frauda mai uşor alegerile, iar dacă vor avea un scor bun, asta înseamnă că în România, pentru a fi un politician de succes este utilă şi necesară minciuna, pentru că altfel cum s-ar justifica procentele lor din moment ce ambele partide au pregătit de campanie un pachet nou de minciuni", a acuzat Crin Antonescu.

Liderul liberal nu este convins de programul "Prima Casă".

"Programul Prima Casă este o mare minciună, este un produs electoral, altfel cum ar putea explica domnul Boc viteza cu care s-au făcut demersurile pentru acest proiect. Nu întâmplător a anunţat data de 20 iunie, pentru că e o dată apropiată de alegeri. Mai mult decât atât, specialişti din domeniul bancar au declarat că în acest program pot apărea 1001 probleme ca cel care solicită o casă prin acest program să nu beneficieze de acest produs", a spus Crin Antonescu.
Mai multe articole despre:
alegeri PNL Emil Boc Crin Antonescu Elena Băsescu