MENIU

Crin Antonescu a lansat, pe site-ul personal, Crin TV

Foto: REALITATEA.NET

Candidatul PNL la şefia statului Crin Antonescu doreşte să comunice "autentic" cu electoratul său şi lansează "Crin Tv" pe propriul site.

Antonescu spune, în primul mesaj filmat postat pe pagina sa de internet, că va ţine legătura săptămânal cu electoratul în acest fel, pentru că doreşte o comunicare "autentică", pe pagina web fiind afişate totodată trimiteri către site-urile de socializare.

"Sunt hotărât să fac aşa pentru că vreau o altfel de campanie şi, în această campanie, esenţa constă în comunicarea autentică, în comunicarea reală, şi nu doar în simularea comunicării sau în poze făcute de candidaţi cu alegătorii", a afirmat Antonescu în primul mesaj filmat, postat pe site-ul său.

Candidatul PNL la Preşedinţie spune că "s-au încercat multe diversiuni" în ceea ce priveşte campania sa: că nu ar fi suficient de hotărât, că nu oferă soluţii şi că PNL nu l-ar susţine. "Sunt cât se poate de hotărât. Din momentul în care mi-am asumat această misiune, fiţi siguri că o voi duce până la capăt", spune el.

În ceea ce priveşte susţinerea candidaturii sale la funcţia de preşedinte, Antonescu spune că aceasta nu a fost niciodată pusă la îndoială de PNL.

Pe pagina de internet a lui Antonescu sunt afişate trimiteri către site-urile de socializare Facebook, Flickr, LinkedIn, Twitter şi către YouTube.

VEZI ŞI Flutur: Candidatul PNL nu poate fi Obama chiar dacă stă la soare câteva săptămâni