MENIU

Crime în serie Constanța. Primele imagini cu accidentul în care a fost implicat "Șacalul". Ucigașul conducea mașina uneia dintre victime: detalii șoc din dosar

Crime în serie Constanța. Primele imagini cu accidentul în care a fost implicat

Au apărut primele imagini cu accidentul în care a fost implicat "Șacalul", suspectul principal în cazul dublei crime de la Constanța. Bărbatul se afla chiar la volanul mașinii furate de la una dintre victime. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional! Ies la iveală detalii înfiorătoare despre cum copiii iubitei asasinului au fost obligați să curețe locul crimei și să păstreze tăcerea. Mai mult, concubina complice a Șacalului se droga în fața micuților, susțin procurorii. Criminalul în serie de pe litoral și iubita lui au fost arestați pentru 30 de zile, iar cei patru minori sunt în grija statului. 

Accidentul în care a fost implicat Șacalul i-a făcut pe oamenii legii să-l ia în vizor și ulterior să-l considere suspectul principal.

După ce anchetatorii au găsit mai multe probe, Șacalul și concubina lui, care i-ar fi fost complice la crime, au fost aduși la tribunal, însă ucigașul nu-și recunoaște nici până în acest moment faptele cumplite.

„Șacalul” de la Constanța a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de crimă: „Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă, dacă eram vinovat”

Reporter: De ce le-ai omorat pe fete?

Suspect: Nu le-am omorat eu.

Reporter: Da cine le-a omorat? 

Suspect: Nu ma lasau sa mai fac a doua crima daca eram vinovat.

Asasinul a fost săltat dintr-un spital din Constanța, acolo unde a ajuns după ce a făcut accident cu mașina furată de la tânăra din Timișoara pe care a ucis-o cu sânge rece.

@nicolasmitrea4

 

♬ orijinal ses - 🔱Хусейн Гафаров🔱


Potrivit anchetatorilor, "Șacalul" ar fi luat din mașina tinerei doua telefoane mobile și o sumă de bani. Cu aceștia i-ar fi plătit victimei chiria ca nimeni să nu se prindă că lipsește, apoi ar fi trimis mesaje de pe telefonul femeii ca să pară că aceasta este încă în viață. Complice la crime ar fi chiar iubita asasinului care are patru copii.

"Persoana implicata care il gazduia pe inculpatul suspectat pentru omor consuma substante halucinogene. In prezenta copiilor a pastrat cadavrul in locuinta de fata cu copiii minori.

Nu stim cu certitudine cauza mortii - dreoarece starea de putrefactie a impiedicat medicii legisti sa ne lamureasca. La una din victime nu avem inca rezultatele histopatologice", a declarat Sadîc Zafer, procuror criminalist.

Mai mult, femeia este acum cercetată și pentru rele tratamente aplicate minorilor după ce i-ar fi pus pe cei mici să curețe locul crimei și să nu le spună procurorilor că în casă este un cadavru.

Dubla crimă de la Constanța. Un bărbat de 26 de ani este principalul suspect: motivul halucinant pentru care le-a ucis pe cele două femei

Prima victimă a fost descoperită fără suflare în luna iulie, într-un apartament din Mamaia Nord. Este vorba despre o tânără din Tulcea, în vârstă de 28 de ani, care practica prostituția. Pentru ca trupul neînsuflețit să fie găsit cât mai târziu, individul a lăsat aerul condiționat pornit, arată date din anchetă. După ce i-a luat viața, individul de 30 de ani i-a furat mașina pe care ar fi vândut-o, spun anchetatorii.

Cea de-a doua victimă, tânăra din Timișoara, a fost găsită săptămâna trecută pe un câmp din localitatea Mihai Viteazu. Cadavrul a fost sfâșiat de șacali, spun polițiștii. La fel ca și prima victimă, și tânăra de 26 de ani era damă de companie și și-a cunoscut călăul pe internet. Aceasta avea un copil de 5 ani și fusese dată dispărută de familie.

Proprietara apartamentului nu are cuvinte.

"Eu sunt șocată. Mie mi-e frică și să intru acolo (în apartament - n.r.)", a spus femeia. 

Potrivit anchetatorilor, niciuna dintre victime nu ar fi avut urme vizibile de violență pe corp. Cel mai probabil amândouă fie au fost otrăvite, fie au primit o supradoză de stupefiante. Poliția nu exclude să mai găsească şi alte cadavre.