MENIU

Crima de la Timişoara: Studenţii Carmen Bejan şi Sergiu Florea au ajuns la expertiză psihiatrică

Foto: rtv

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, tinerii acuzaţi că l-au uciş şi tranşat pe Trifu Shorttu au fost duşi marţi la expertiză psihiatrică.

Potrivit newstimişoara.ro Carmen Bejan si Sergiu Florea, tinerii acuzaţi că l-au ucis şi transat pe Trifu Shrottu au fost duşi la Bucureşti pentru expertiză psihologică.

Cei doi au fost internaţi la Spitalul Penitenciarului Jilava şi urmează să fie readuşi la Timişoara într-o săptămână. Medicii urmează să stabilească dacă cei doi studenţi aveau discernământ în momentul în care l-au ucis pe bărbatul de 65 de ani.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în vârstă de 20 de ani, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi, în 2 august, în cazul bărbatului ucis, al cărui cadavru tranşat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc.

Pe parcursul audierilor, Carmen Bejan şi-a schimbat de mai multe ori declaraţia, susţinând în final că este nevinovată. Potrivit acesteia, s-ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a recunoaşte că ea este cea care a dat cu cuţitul.

Mai multe articole despre:
crimă cuţit Sergiu Florea Carmen Bejan