MENIU

Crima de la Timişoara: Lovitura mortală ar fi fost aplicată de Carmen Bejan

Foto: realitatea.net

Conform rezultatatelor oficiale ale autopsiei, Trifu Shrottu a murit de la o lovitură de cuţit aplicată în zona inimii. Cei doi studenţii implicaţi în crimă, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, vor fi supuşi unei expertize medicale la Institutul "Mina Minovici" pentru a se vedea dacă aceştia se aflau în deplinătatea facutăţilor mintale.

Rezultatele autopsiei în cazul crimei şocante de la Timişoara au confirmat suspiciunile anterioare, fără să lămurească cine a fost autorul crimei şi cine complicele.

Cert este că Trifu Shrotttu a murit din cauza unei lovituri de cuţit aplicată în inimă. Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru newstimisoara.ro, că Trifu Shrottu avea hemoragii la nivel cerebral şi la stomac, însă lovitura care a provocat decesul a fost cea primită, cu un cuţit, în inimă.

Se pare că Sergiu Raul Florea l-a înjunghiat pe barbat doar după ce acesta îşi dăduse ultima suflare. Probabil Carmen Bejan a fost atât de traumatizată încât a continuat să lovească inima lui Shorottu de încă patru ori. Nu au fost trei lovituri de cuţit, nici 55, ci cinci", a declarat Gabriela Niţă, avocatul lui Sergiu Raul Florea, pentru agenda.ro.

Carmen Bejan si Raul Sergiu Florea vor fi transferaţi săptămâna viitoare la Bucureşti pentru a fi supuşi unei expertize medicale. "Este important de ştiut dacă cei doi suspecţi erau în deplinatatea facultăţilor mintale în momentul comiterii faptelor", adaugă prim-procurorul Violeta Filip. Acest test va fi realizat la Institutul "Mina Minovici".