MENIU

Creatorul de modă Dănuţ Pârvan filma partidele de amor ale clienţilor din salonul pe care îl patrona

Foto: magic-ro.com
Creatorul de modă Dănuţ Pârvan avea un bordel, în care filma partidele de amor ale clienţilor.

Creatorul de modă Dănuţ Pârvan a fost arestat joi, pentru 29 de zile, printr-o decizie a magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, după ce poliţiştii şi procurorii bucureşteni au strâns probe care arată că acesta avea un bordel, în care filma partidele de amor ale clienţilor.

Alături de creatorul de modă "Dyandy" Dănuţ Pârvan, au fost prezentate judecătorilor şi două dintre prostituatele pe care le punea la dispoziţia clienţilor. Pârvan a fost acuzat, de mai multe ori, ca ar patrona un bordel sub forma unui salon de masaj în centrul Capitalei, iar acuzaţiile au fost confirmate, miercuri, când poliţiştii au descins pe strada doctor Felix, în imobilul de la numărul 72, unde funcţiona Salonul "Sexy Land".

Primele verificări arată că proprietatea în care se desfăşura activitatea nu îi aparţine lui "Dyandy" Dănuţ Pârvan, ci unei persoane cu care se judecă.

Jurnaliştii de la Academia Caţavencu au filmat, în noiembrie anul trecut, în Clubul Sexy Lands, când un redactor al ziarului s-a dat drept client. I s-a oferit un masaj erotic pentru 250 de lei. Alte două milioane, şi în ofertă au intrat şi serviciile unei fete.

Dyandy, Dănuţ Pârvan a fost acuzat, de mai multe ori, că ar patrona de fapt un bordel sub acoperirea salonului de masaj din centrul Capitalei. Fetele anchetate până acum în acest caz au declarat poliţiştilor că Pârvan le şantaja ca să se prostitueze şi că o partidă de amor costa 300 de lei.

În ianuarie 2007 Parvan Dyandy a preluat societatea Paulus Invest de la fostul asociat împreună cu acest spaţiu pe care societatea îl deţinea cu un contract de închiriere. În februarie 2007 Pârvan a decis să rezilieze acest contract spunând că afacerea nu rentează şi că o să se mute, dar a refuzat să se mute.

De atunci, Dyandy si proprietarul vilei au intrat în conflict. Cazul a ajuns în instanţă unde propritarii au cerut evacuarea clubului. Au fost şapte procese iar Dyandy nu a mai plătit chirie şi utilităţi din 2007.

Scandalul legat de numele creatorului de modă a izbucnit în 2006, când acesta a preluat o firmă pe care funcţiona un club de noapte cu sediul în strada Doctor Felix.

Mai multe articole despre:
arest bordel Dănuţ Pârvan Dyandy