MENIU

Cozmin Guşă: Am prezentat unor oficiali americani dovezi privind fraudarea alegerilor înainte de turul întâi

Cozmin Guşă vorbeşte despre campania electorală

Înainte de alegeri, Cozmin Guşă, susţinătorul lui Mircea Geoană a discutat la Washington despre posibilitatea fraudării alegerilor.

\"Înainte cu circa trei săptămâni de turul întâi am fost la Moscova. Am avut o întâlnire oficială cu directorul Casei Albe care ste directorul Casei Albe pentru Europa. lui m-am plâns în legătură cu posibilitatea de fraudare şi i-am prezentat şi documente. Am vorbit despre posibilitatea  implicării unor instituţii ale statului român în fraudarea alegerilor. Parte din aceste dovezi le-am prezentat şi public după demiterea lui Dan Nica de la MAI. Parte nu au fost discutate public niciodată. După venirea lui Vasile Blaga la MAI au  pus în poziţie de luptă pro Traian Băsescu şi anti Mircea Geoană toată această structură\", a spus Guşă care a subliniat că \"acesta este motivul pentru care Vasile Blaga a funcţionat, chiar ilegal, câteva zile la MAI şi motivul pentru care domnul Blaga a mers ieri alături de câiva colegi la MAI\".

Cozmin Guşă a refuzat să spună care a fost reacţia oficialului american cu privire la datele privind o posibilă fraudare a alegerilor prezidenţiale din România. Guşă a spus că a avut în SUA întâlniri la Casa Albă, la Departamentul de stat şi la Congresul american în calitate de persoană privată. \"Am vorbit acolo de posibilitatea ca un stat NATO partener al SUA să nu mai fie o democraţie cu ocazia turului doi ceea ce s-a întâmplat\", a completat Guşă.