MENIU

Courtney Love dă în judecată Activision pentru că şi-a bătut joc de imaginea lui Kurt Cobain

Văduva lui Kurt Cobain ameninţă că dă în judecată Activision, pe Twitter
Foto: wordpress.com

"WE are going to sue the shit out of Activision", a explodat văduva lui Kurt Cobain pe Twitter, după ce soţul său a fost reanimat virtual în jocul video Guitar Hero 5.

"WE are going to sue the shit out of ACtivision we being the Trust the Estate the LLC the various LLCs Cobain Enterprises", a declarat Courtney Love, în maniera obişnuită fanilor Nirvana, înfuriaţi de modul în care Kurt Cobain apare în Guitar Hero 5.

Fanii Nirvana şi văduva lui Kurt Cobain sunt înfuriaţi de faptul că Activision a folosit fără drepturi de autor imaginea lui Kurt Cobain şi de faptul că fostul solist Nirvana "interpretează" piese Megadeath şi Jon Bon Jovi, alături de schelete şi... alţi Kurt Cobain.

Ironic, una dintre piese este "You Give Love A Bad Name", în condiţiile în care Courtney Love pare gata să explodeze pe Internet. Fanii Nirvana consideră că Activision a făcut o greşeală introducând imaginea lui Kobain în joc în astfel de ipostaze, iar apariţia cântăreţului în joc în aceste circumstanţe este o dovadă de lipsă de respect.

 

Mai multe articole despre:
proces scandal Courtney Love Kurt Cobain Nirvana Twitter