MENIU

Cosmina Păsărin asaltată de femei în discoteci

Foto: flickr.com

Vedeta evită să fie agăţată la "locul de muncă". Cosmina îşi concentrează toată energia asupra rolului de MC, pe care îl îndeplineşte cu brio, în fiecare sâmbătă noapte, într-un club din Bucureşti. Pe lângă domnii care încearcă să intre în graţiile Cosminei, există şi doamne care frecventează special clubul pentru a o vedea în acţiune pe Păsărin.

De o jumătate de an, de când este singură, Cosmina Păsărin s-a refugiat în muncă. În afară de cele două proiecte online - documentarul despre istoria pornografiei şi emisiunea de frumuseţe "Măştile lui Narcis" - pe care le realizează, bruneta câştigă bani frumoşi făcând animaţie la microfon. Chiar dacă această activitate îi solicită la maximum corzile vocale, ea este mulţumită de reacţiile oamenilor din club.

Vedeta a povestit pentru Cancan că prestaţia ei este apreciată şi de femei. "Când lucrez în club, primesc complimente şi de la femei, care îmi spun: "Te admirăm foarte mult. Ştiam că vei lucra aici şi am venit să te vedem"", a declarat Păsărin.

CITEŞTE MAI MULT ÎN CANCAN

Mai multe articole despre:
femei club discotecă Cosmina Păsărin