MENIU

Corriere della Sera: O româncă "iniţiată" în meseria de prostituată de doi conaţionali - VEZI VIDEO

Foto: corriere.it
O româncă supusă unui "ritual" violent de iniţiere în meseria de prostituată

O româncă, mama unui copil de 4 ani, a fost supusă de doi conaţionali unui "ritual" violent de iniţiere în meseria de prostituată.

"Sunt singurul tău şef adevărat. Am putere de viaţă şi de moarte asupra ta: acum eşti moartă şi renaşti pentru o nouă viaţă".

Ceremonial cu ameninţări cu cuţitul, insulte şi injurii, relatează Corriere della Sera în ediţia electronică, la care a fost supusă o tânără româncă, în vârstă de 21 de ani, în vederea "iniţierii" în meseria de prostituată.

Imaginile au fost confiscate de poliţia italiană în timpul unei operaţiuni desfăşurate la Ardea, la circa 50 de kilometri de Roma, care a dus la arestarea lui Gigi Valentin Voetisi, în vârstă de 26 de ani.

Ancheta poliţiei italiene a luat amploare în septembrie 2008, după arestarea unui român, în vârstă de 50 de ani, care se ocupa cu transportul tinerelor românce în zonele unde urmau să se prostitueze.

Românca a acceptat să colaboreze cu poliţia italiană deşi Voetsi o ameninţase că-i va face rău copilului femeii dacă aceasta din urmă refuza să se prostitueze.

Voetsi, pe numele căruia exista un mandat european de arestarepentru trafic de persoane, a fost arestat de poliţia română de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu din judeţul Arad.

Bărbatul este învinuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale în Italia.

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=638042&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D
Mai multe articole despre:
Italia exploatare sexuală prostituată român