MENIU

Corpul unui sinucigas a fost găsit după 29 de ani

Paul Ludwig, 69 de ani, a vrut ca gestul său de a-şi lua viaţa să nu îi facă pe cei dragi să sufere prea mult, aşa că a hotărât să se sinucidă în aşa fel încât corpul său să nu fie găsit niciodată.

Bărbatul s-a căţărat într-un copac, s-a legat cu o frânghie în jurul trunchiului, iar apoi şi-a tras un glonte în cap. Arma şi-a legat-o de corp, pentru a nu aluneca şi a atrage atenţia vreunui trecător.

În 1980, pensionarul Paul Ludwig a aflat că suferă de cancer iar apoi a dispărut, lăsând un bilet de adio: "Nu mă căutaţi pentru că nu mă veţi găsi". Iar acum, după aproape 30 de ani, un cuplu de tineri care se plimbau prin pădure în zona Bruckberg, sudul Germaniei, au găsit părţi dintr-un schelet uman.

Sebastian Gunther şi Stephanie Bauer au făcut fotografii cu oasele găsite în pădure. "Am arătat fotografia unui veterinar, care ne-a spus că oasele nu sunt, cu siguranţă, de animal", au declarat tinerii. Criminaliştii au început să sape în căutarea cadavrului, pe care l-au descoperit însă atârnat într-un copac, la 11 metri înălţime.

Conform raportului poliţiei, Ludwig a fost declarat oficial decedat acum 12 ani, după dispariţia sa în 1980. Un poliţist a declarat: "Nu a vrut să-i fie găsit corpul. Doar faptul că părţi din schelet au început să cadă a făcut ca acest mister să fie desluşit".

Mai multe articole despre:
Germania familie cancer bărbat