MENIU

Copos: Sunt dispus să fac orice pentru binele Rapidului

Foto: NewsIn

Acţionarul rapidist George Copos a declarat joi că îşi doreşte să îi vândă clubul lui Fathi Taher şi să facă orice concesii pentru finalizarea contractului şi salvarea Rapidului.

"Sunt dispus să fac orice concesii, inclusiv o rediscutarea a preţului şi a clauzelor, dacă este nevoie. Sunt dispus să fac orice pentru binele Rapidului. Nu mai pot, sunt la pământ din punct de vedere financiar, sunt la pământ din toate punctele de vedere", a declarat George Copos.

Fostul patron al Rapidului a vorbit şi despre modul în care portarul Dani Coman a părăsit echipa din Grant şi a admis că s-a făcut o mare greşeală că jucătorul a fost lăsat să plece. "S-a făcut o mare greşeală că nu s-a plătit contractul lui Coman. S-au făcut mari greşeli, dar nu vreau să spun mai multe până nu avem rezultatul auditului. A fost adus apoi Pardo şi s-a făcut o cheltuială imensă, după părerea mea. Au cheltuit un milion şi jumătate de euro, când cel mai bun portar era în grădina Rapidului", a spus Copos, care a infirmat cu vehemenţă zvonurile lanste la adresa lui Coman, acuzat în vară că "ar fi făcut blaturi". "Doamne fereşte, Dani Coman este un zeu pentru Rapid", a replicat Copos, care a mărturisit că s-a întâlnit cu portarul şi familia lui la restaurant şi i-a propus 100.000 peste ceea ce îi oferă Taher, numai să rămână la Rapid.

Tot la categoria "pierderi imense pentru Rapid" Copos a catalogat şi plecările lui Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe, pe care l-a criticat pentru declaraţiile făcute în ultimul timp, însă l-a şi descris drept "un foarte bun conducător de club". 
Copos a mai spus faptul că el "categoric ar cumpăra obligaţiuni la Rapid, din banii pe care îi mai am pentru a ajuta clubul" şi, pe de altă parte, este de acord cu mărirea capitalului social, dar după ce se va finaliza afacerea cu Taher.

George Copos a vorbit şi despre omul de afaceri Jean Valvis: "Este un om deosebit, dar nu a venit cu nimic la Rapid şi este unul din oamenii cel mai cash din România. Are o contribuţie la Rapid de 4.500 de lei. Cam puţin". Ulterior, Copos a intrat în direct cu Valvis şi i-a adresat propunerea de a cupăra "99,99% fără niciun fel de datorie la bugerul de stat". "Aştept rezultatul auditului şi apoi discutăm. Da, mă înscriu la potenţialii cumpărători", a replicat Valvis.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos criză Fathi Taher Jean Valvis