MENIU

Copos negociază vânzarea Rapidului, unor nemţi, pentru 12 milioane de euro

Foto: Business Standard

În câteva săptămâni, gruparea din Giuleşti ar urma să fie preluată de un multimilionar german, acţionar şi la Energie Cottbus. Ziarul Cancan scrie că acesta a fost deja la două meciuri ale Rapidului, în acest sezon.

Echipa de fotbal Rapid a fost scoasă la vânzare de George Copos în urmă cu doi ani, însă toate negocierile au fost sortite eşecului, chiar dacă la un moment dat se credea că tranzacţia către Fahti Taher e gata perfectată.

Zilele acestea se derulează o nouă rundă de negocieri, cu noi potenţiali cumpărători. Ziarul Cancan scrie că intresat de preluarea grupării de lângă Podul Grant este un multimilionar german, Lutz Stache, care deţine mai multe fabrici de ciment şi materiale de construcţii, în Europa şi Asia.

Prin AHG Industry, grupul pe care îl deţine în Germania, el este unul dintre sponsorii lui Energie Cottbus, fosta echipă a lui Reghecampf, care dealtfel şi negociază cu George Copos vânzarea Rapidului, pentru 12 milioane de euro.

Averea lui Stache este estimată la un miliard de euro, iar în ultimele săptămâni afaceristul a fost în România, la partidele Rapidului cu FC Timişoara şi Unirea Alba Iulia.