MENIU

Copos îl apără pe selecţioner: E o blasfemie să-l ataci pe Răzvan Lucescu!

George Copos spune că aceia care îl atacă pe Răzvan Lucescu vor răul fotbalului românesc.
Foto: RTV

Patronul Rapidului, George Copos, este de partea selecţionerului Răzvan Lucescu în războiul cu preşedinţii din Liga I, care vor cu orice preţ să-şi vadă jucătorii în naţională.

George Copos nu a uitat de vremurile bune în care Răzvan Lucescu antrena Rapidul! Patronul din Giuleşti a urmărit toată şedinţa de pregătire a tricolorilor, iar la final s-a declarat încă o dată susţinătorul numărul unu al selecţionerului.

Încântat de remiza de pe Stade de France, Copos a ţinut să le transmită un mesaj oamenilor din fotbal care l-au contestat pe selecţioner.

"Ribery şi Benzema valorează cât fotbalul românesc. Şi atunci, stimă Răzvan Lucescu! E o blasfemie să-l ataci pe Răzvan după 1-1 cu vicecampioana mondială! Nu vă luaţi după nişte oameni care vor răul echipei naţionale, gen Gigi Becali, gen Borcea!", spune Copos, care a atras atenţia asupra faptului că Răzvan Lucescu nu poate fi învinuit pentru ratarea calificării la CM 2010, în condiţiile în care în primele două meciuri oficiale sub comanda sa naţionala a obţinut patru puncte, tot atâtea câte s-au câştigat în primele cinci meciuri din grupă, disputate în mandatul lui Victor Piţurcă.