MENIU

Copii salvaţi cu sfoara dintr-un incendiu într-o mahala din Pipera

Foto: RTV
Cei trei copii care riscau să piară în flăcări au fost salvaţi de un tânăr

Momente dramatice, ieri, Cartierul Pipera. În timpul unui incendiu, mai mulţi copii au fost salvaţi în ultimul moment din flăcări. Ei au fost coborâţi pe geam din locuinţe, legaţi cu nişte sfori. Cei câţiva oameni din blocul de nefamilişti trăiesc fără curent electric şi în condiţii mizere. Pare greu de crezut, dar mahalaua e înconjurată de clădiri de birouri, de tineri la costum şi de maşini de lux.

Cei trei copii care riscau să piară în flăcări au fost salvaţi de un tânăr. I-a legat cu sfori astfel încât să nu se asfixieze şi i-a coborât la parter. Vecinii spun că este bolnav psihic. În nebunia creată a fost singurul suficient de lucid încât să-i salveze pe bebeluşi.

Poliţia a deschis o anchetă şi asta pentru că patru etaje mai jos, a izbucnit un alt incendiu concomitent şi este posibil ca focul să fi fost provocat.

"Ardea violent la nivelul parterului şi la nivelul etajului 4 şi un mare număr de oameni solicita evacuarea", a declarat Dan Dumitrescu, ofiţer continuitate ISU Bucureşti.

Incendiul de ieri a izbucnit într-o oază de mahala din cel mai scump cartier din Bucureşti.

Oamenii care stau în acest bloc dau vina pe Primăria sectorului 2 pentru că nu le oferă un container de gunoi. Ei se plang si de faptul ca le lipseste curentul electric. Dacă ar fi posibil, ar vrea ca statul să le dea şi nişte locuinţe mai bune.
Mai multe articole despre:
pompieri incendiu copii Bucureşti flăcări Pipera mahala