MENIU

Controversatul Pescobar, jefuit în timp ce se afla la meci. Imaginile cu hoțul probând hainele omului de afaceri au ajuns virale

Controversatul Pescobar, jefuit în timp ce se afla la meci

Incident nefericit pentru controversatul om de afaceri, Paul Nicolau, cunoscut sub numele Pescobar. Patronul de restaurant se plânge că unul dintre apartamentele sale a fost jefuit în timp ce el se afla Germania, unde a fost să susțină Naționala României la EURO 2024. Afaceristul spune că a surprins totul cu ajutorul camerelor de supraveghere. 

În timp ce se afla la meciul dintre România și Ucraina, un individ i-a intrat în casă și l-a jefuit. Camerele de supraveghere montate într-unul din apartamentele lui Pescobar au surprins imagini cu hoțul în acțiune. Pescobar a postat imaginile pe rețelele sociale, în speranța că bărbatul va fi identificat.

„Hoțul în acțiune. Mare Bou” a scris omul de afaceri la videoclipul său, care îl arată pe hoț cotrobăind prin cameră.

@tavernaracilorbypescobar #pescobar ♬ MISSION IMPOSIBLE - tom jordan

Imaginile cu hoțul s-au viralizat rapid și au stârnit și un val de comentarii amuzante. Totul, după ce individul care intrase în casa lui Pescobar a găsit un hanorac pe care l-a îmbrăcat imediat. 

„I-a fost frig la om”

„Ospatar, dupa indemanare”

„Nici hotii nu mai sunt ce au fost”, s-au amuzat internauții

Acestea sunt medicamentele interzise în Grecia - Verificați bagajul înainte de a pleca, să nu vă alegeți cu amenzi usturătoare sau chiar închisoare

Mai multe articole despre: