MENIU

Constantin Iancu s-a răzgândit şi nu a mai demisionat de la ANIF

Foto: evz.ro

Constantin Iancu, democrat liberalul acuzat de lipsire de libertate, şantaj şi alte violenţe, s-a răzgândit! Nu a mai venit la ministerul Agriculturii pentru a-şi depune demisia, aşa cum anunţase. Pentru şefii săi de la partid, cazul este închis.

În ciuda dosarelor sale şi a controverselor care au planat asupra sa, Iancu a candidat din partea PD-L Dolj pentru parlament şi doar redistribuirea voturilor l-a împiedicat să nu ajungă senator, iar de la PD-L, partidul din care face parte de doar un an, nu a primit nicio sancţiune.

Preşedintele PD-L Gorj, Radu Berceanu spune că a aflat despre problemele lui Costel Iancu chiar înainte ca acesta să îşi depună candidatura pentru Senatul României.

"Eu am reacţionat, l-am chemat pe domnul Iancu, am chemat mai mulţi colegi şi l-am întrebat de această problemă. Dânsul a făcut şi conferinţă de presă, după care iar n-a mai apărut nimic, s-a lămurit chestiunea şi am crezut că nu e nimic", a declarat Berceanu.

Vezi aici declaraţia completă a ministrului Transporturilor.

Până la alegerile din 2008, Constantin Iancu a fost membru PNL. El a părăsit partidul din postura de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Iancu şi şi-a motivat gestul prin faptul că obiectivele sale şi problemele agricultorilor doljeni nu-şi găsesc rezolvarea în PNL.

Constantin Iancu a fost numit, săptămâna trecută, director al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare. La o zi de la numire, presa a semnalat faptul că este cercetat de DIICOT pentru lipsire de libertate, şantaj şi alte violenţe.

În urma acestui scandal, Constantin Iancu a anunţat că îşi prezintă demisia din şef al Îmbunătăţiri Funciare. 

Mai multe articole despre:
Radu Berceanu DIICOT PD-L Constantin Iancu