MENIU

Constănţenii sunt trişti pentru că nu au obţinut trei puncte în Ghencea

Foto: NewsIn

Constănţenii de la Farul sunt trişti că nu au obţinut mai mult de un punct în meciul cu Steaua, scor 1-1, din etapa a 24-a a Ligii I.

"Am obţinut un rezultat foarte bun, dar cred că puteam câştiga trei puncte. Ştiam că Steaua va juca foarte bine, însă azi a avut probleme în apărare. Noi am venit aici cu gândul la victorie, pentru că o doream după cinci meciuri în care nu am câştigat", a spus atacantul Chico, autorul golului formaţiei de pe litoral în Ghencea.

Antrenorul secund Cristi Cămui este de acord cu Chico: "Poate dacă îndrăzneam mai mult, puteam lua cele trei puncte, dar trebuie să ne mulţumim şi cu acest egal. Noi am încercat profităm de problemele Stelei, adică de jucători accidentaţi, suspendaţi, şi pe undeva am reuşit. Ion Marin şi-a depus demisia acum 2 săptămâni. Nu participă la pregătirea meciului, la tactică. O să vedem ce decizie se va lua", a declarat Cămui.

În schimb, portarul George Curcă s-a declarat mulţumit de remiză. "Azi am prins o zi foarte bună, în vreme ce Steaua nu a jucat aşa cum ne aşteptam noi. Pentru noi, acest rezultat este unul mare. Am venit aici cu gândul să nu plecăm cu sacoşa goală", a punctat Curcă.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Farul Constanţa Etapa a 24-a