MENIU

Conducerea lui Dinamo Zagreb se dezice de posibila tentativă de mituire a lui Alexa

Foto: www.nk-dinamo.hr

Clubul Dinamo Zagreb a postat, vineri, pe site-ul oficial, un comunicat prin care susţine că nu are nicio legătură cu posibila tentativă de mituire a fotbalistului Dan Alexa, pentru ca acesta să nu îşi apere corect şansele în meciul din Liga Europa, din grupele Ligii Europa.

"După magnifica victorie a jucătorilor noştri la Timişoara, au existat speculaţii în presa din România şi în cea din Serbia că, prin anumiţi intermediari, echipa oaspete ar fi oferit 500.000 de euro unui jucător al Timişoarei pentru a provoca în mod voit o lovitură de la 11 metri. Clubul nostru respinge cu tărie insinuările despre aceste acte dezonorante. Dinamo a obţinut o victorie curată şi strălucită la Timişoara. Suntem foarte şocaţi că au apărut aceste acuzaţii murdare. Nu avem legătură cu aşa ceva şi dezaprobăm aceste speculaţii care încearcă să umbrească meritele echipei noastre", se arată în comunicatul emis de clubul croat.

Mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că înaintea meciului cu Dinamo Zagreb, din Grupa A a Ligii Europa, o persoană foarte cunoscută în Timişoara, căreia nu i-a rostit numele, i-a oferit o sumă de bani pentru a nu-şi apărat corect şansele în acel joc. Conform Fanatik, persoana care i-ar fi oferit bani lui Alexa este fostul arbitru Sorin Altmayer, iar suma s-ar cifra la 500.000 de euro.

FC Timişoara a pierdut cu scorul de 0-3 partida cu Dinamo Zagreb, disputată la 1 octombrie, pe teren propriu, în etapa a doua a Grupei A din Liga Europa.

Mai multe articole despre:
mită FC Timişoara mafia pariurilor