MENIU

Condamnă indiferenţa din trafic! Un concurs Realitatea.NET

Condamnă indiferenţa din trafic! Un concurs Realitatea.NET şi Diverta Online.

Te revoltă dezordinea din trafic? Crezi că lipsa bunului simţ a pus stăpânire pe şoselele din România? Eşti pur şi simplu indignat să vezi cum indiferenţa unora sfidează legea codului rutier şi mai ales, codul bunelor maniere? 

Dacă ai fost martor al nesimiţirii în trafic, nu sta pe gânduri: fotografiază sau filmează, iar noi te vom premia. Poate fi un incident din trafic, o parcare neobişnuită, un eveniment la care ai fost martor, ceva revoltător sau pur şi simplu amuzant.

Trimite fotografiile sau filmuleţele aici, pana pe 30 ianuarie, şi poţi câştiga unul dintre cele 5 aparate foto Olympus FE370.

 

 

În plus, toţi participanţii la concurs vor beneficia de o reducere de 15% la primele 5 cărţi achiziţionate de pe Diverta Online. Vezi regulament

Ia atitudine: condamnă indiferenţa din trafic!

 

Concursul s-a incheiat, felicitari castigatorilor!
 
Acestia sunt Niculae Mircea Dimitriu, Alexandru Orasanu, Constantin Claudiu Trotea, Gheorghe Zamfir si Laurentiu Tabacaru. Ei au castigat cate un aparat foto Olympus FE370 pentru cele mai interesante materiale trimise. Toti ceilalti participanti vor fi anuntati si li se vor da coduri de reducere la carti de pe www.dol.ro
 

 

 

Mai multe articole despre:
concurs Martor ocular