MENIU

CONCURS TCHIBO EXCLUSIVE ORIGINS: Câştigătorii zilei

<descriere>

Tchibo şi REALITATEA.NET te invită la concurs! Spune-ne ce sortiment de cafea Tchibo Exclusive Origins ţi se potriveşte. Câştigătorii de luni sunt Carmen Loredana Costea şi Ardelean Mara. Aceştia vor fi contactaţi pentru a intra în posesia premiului.

\"Cred că aş începe dimineaţa în ritm de samba, gândindu-mă la faimosul carnaval de la Rio de Janiero şi totodată aş avea o zi senină şi \'\'parfumată\'\' simţind în fiecare clipă aroma cafelei Tchibo Exclusive Origins Brazil\", ne-a scris Carmen Loredana Costea.

\"În primul rând, nota 10 experţilor de la Tchibo care au descoperit aroma aceasta unică a cafelei Exclusive Origins Guatemala. Mirodeniile erau la mare cinste, încă din vechime, proprietăţile lor de stimulare a funcţiilor vitale fiind bine cunoscute de strămoşii noştri. Aşa se face că Tchibo Exclusive Origins Guatemala a preluat aceasta tradiţie şi a dus-o mai departe, creând o cafea de o prospeţime şi savoare nemaîntâlnite, care ne face să apreciem din tot sufletul momentele unice ale fiecărei dimineţi\", este de părere Mara Ardelean.