MENIU

CONCURS TCHIBO EXCLUSIVE ORIGINS: Câştigătorii zilei

<descriere>

Tchibo şi REALITATEA.NET te invită la concurs! Spune-ne ce sortiment de cafea Tchibo Exclusive Origins ţi se potriveşte. Câştigătorii zilelor de 25 şi 26 noiembrie sunt Ştefan, Adrian Cristea, Georgettta şi Molnar Matei. Aceştia vor fi contactaţi pentru a intra în posesia premiului.

\"Cu siguranţă Tchibo Exclusive Origins Brazil, pentru că nu este nici prea aromată, dar nici prea tare, este perfect dimineată, când abia se luminează\", ne scrie Ştefan.

\"Tchibo Exclusive Origins Guatemala este cafeaua cu gust special de mirodenii, bine echilibrate, conferite în primul rând de solul vulcanic caracteristic Guatemalei. Cafeaua, pentru mine este acea plăcere nevinovată de care nu ma pot despărţi, fără ea nu pot reveni la viaţă dimineaţa şi mă ajută să mă concentrez în restul zilei. Cafeaua este cea care ne uneşte în toate ocaziile, este servită, apreciată şi savurată de oricine cunoaşte satisfacţia unei cafele bune, iar Tchibo este o marcă de renume în România şi este foarte apreciată de noi toţi. Cafeaua este cea care ne uneşte în pauzele de la serviciu şi care ne face sa mergem mai departe şi să excelăm în ceea ce facem. Tchibo este ceea ce ne uneşte, Tchibo este viaţa din acele boabe de cafea, care cresc doar să ne ofere plăcere\", ne povesteşte Adrian Cristea.

\"Tchibo Exclusive Origins Brasil o cafea cu mare succes, de o aromă inconfundabilă, fineţea gustului, prospeţimea şi calitatea o caracterizează, un gust excepţional cu caracter aparte, apreciez cafeaua Tchibo şi munca celor care o produc, pentru mine cafeaua Tchibo este o nouă experienţă în fiecare zi. Vă mulţumesc! Sunteţi cei mai buni!\", ne scrie şi Georgettta.

\"O zi splendidă începe cu o cafea tare, caldă şi aromată. Aroma şi gustul cafelei depind în primul rând de tipul arborelui care dă fructele. Să recunoaştem, cele mai bune bârfe şi poveşti se întâmplă în jurul unei cafele bune, cu prieteni şi cunoştinţe. Mi se potrivesc ambele cafele. Îmi place cafeaua bună, şi cred că Tchibo a fost întotdeauna şi este o cafea bună\", este de părere Molnar Matei.