MENIU

CONCURS TCHIBO EXCLUSIVE ORIGINS: Câştigătorii zilei

<descriere>

Tchibo şi REALITATEA.NET te invită la concurs! Spune-ne ce sortiment de cafea Tchibo Exclusive Origins ţi se potriveşte. Câştigătorii de astăzi sunt Vio şi MIHAI-MM. Aceştia vor fi contactaţi pentru a intra în posesia premiului.

\"Puţine lucruri în lumea asta ma inspiră la fel de mult precum o ceaşcă de cafea aromată, înspumată, neagră şi delicioasă.Beau cafeaua din pură plăcere, din pasiune pentru acel sentiment unic şi savuros de confort şi de linişte pe care ţi-l dă o ceaşcă aburindă într-o după-amiază boemă, alături de cineva drag, departe de vârtejul cotidian. Care mi se potriveşte ? Hmm, grea întrebare. Tchibo Exclusive Origins Brazil, cred că asta pentru că sună exotic\", ne scrie Vio.

Cu siguranţă aş alege TCHIBO EXCLUSIVE ORIGINS BRAZIL! Care este motivul? Simplu... Pentru că doar când auzi pronunţându-se cuvântul BRAZIL... mmmm... gândul te duce la bucuria de a trăi, de a savura fiecare clipă, de a contempla VIAŢA... Un crâmpei din bucuria de a trăi poate fi considerată ŞI BUCURIA DE A SAVURA O CAFEA ADEVĂRATĂ aşa cum e şi cea din gama TCHIBO... Cu siguranţă viaţa ar fi mult mai fadă dacă nu am putea savura zilnic cel puţin câte o cafea delicioasă!, ne scrie şi MIHAI-MM.