MENIU

Concurs REALITATEA.NET: Hai la film!

Foto: galalitescreens.com

REALITATEA.NET şi Festivalul Filmului European au desemnat câștigătorii unei invitații pentru două persoane la un film din Festivalul Filmului European – ediţia din Bucureşti.


Răspunzând corect la întrebare 5 persoane au câștigat prin tragere la sorți o învitație pentru două persoane. Astfel, un câştigător va avea acces la filmele de vineri, 8 mai (la Cinema Studio), doi câştigători vor avea acces la filmele de sâmbătă, 9 mai (unul la Cinema Studio, unul la Muzeul Țăranului Român), doi la filmele de duminică, 10 mai (unul la Cinema Studio, unul la Muzeul Țăranului Român).

Întrebarea de joi, 7 mai: Cine este ambasadorul onorific al ediției a XIII-a a Festivalului Filmului European?

Răspuns corect: Marian Crișan.

Marius Ionescu a câștigat o invitație dublă pentru ziua de vineri, 8 mai, la Cinema Studio, Raluca Negoiță -o invitație dublă pentru ziua de sâmbătă, 9 mai, la Cinema Studio, Ioana Morovan a câștigat o invitație dublă pentru ziua de sâmbătă, 9 mai, la Muzeul Țăranului Român, Ovidiu Botezatu - o invitație dublă pentru ziua de duminică, 10 mai, la Cinema Studio, Florin Barbu - o invitație dublă pentru  ziua de duminică, 10 mai, la Muzeul Țăranului Român

Câștigătorii pot ridica invitațiile de la casieria sălilor de cinematograf unde vor viziona filmele, cu 30 de minute înainte de începerea proiecției. La ridicarea invitațiilor, câștigătorii se vor identifica prin buletin sau carte de identitate. Fiecare invitație permite accesul a două persoane.

Următorul concurs cu premii constând în invitații la film se va desfășura luni, 11 mai 2009.

Mai multe articole despre:
Bucureşti concurs