MENIU

Concordia Chiajna - Rapid, scor 0-3, într-un meci amical

Foto: NewsIn
Amicalul dintre Rapid şi Concordia Chiajna a fost unul tensionat.

Rapid a trecut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia din liga secundă Concordia Chiajna, într-un meci amical în care tehnicianul Viorel Hizo a testat un atacat argentinian, Lisandro Sacripanti, care nu a reuşit, însă, să convingă.

Golurile giuleştenilor au fost marcate de Cesinha (6), Buga (30) şi Ioniţă (67).

Antrenorul "alb-vişiniilor", Viorel Hizo, a folosit următoarea formulă de starat: Straton - Maftei, Fernandes, Mardare, Stancu - Matic, Lazăr -Buga, Spadacio, Cesinha - Pinto. În partea secundă, au mai intrat pe teren Andrade, Păun, Bratu, Grigorie, V. Negru, Herea, Ioniţă, Dobroiu, Răduţă şi Sacripanti.

Brazilianul Juliano Spadacio a fost eliminat după ce s-a încăierat cu un adversar care mai devreme îl lovise fără să fie sancţionat.

Atacantul argentinian Lisandro Sacripanti are 27 de ani şi susţine probe de joc la Rapid. Sacripanti a evoluat ultima dată în Slovenia, la Celje, iar în cariera sa a mai trecut pe la formaţii precum Newell's Old Boys, Argentinos Juniors, Blooming, San Martin sau Espoli. După meci, Viorel Hizo a precizat că nu îl va reţine în lot pe Sacripanti, pentru că nu i-a plăcut cum a jucat.

Nu la fel stau lucrurile în cazul slovenului Matic, aflat de asemenea în probe la Rapid şi despre care antrenorul a spus că "ar trebui să fie păstrat în lot".

Hizo s-a declarat mulţumit de rezultat, chiar dacă recunoaşte că rapidiştii puteau mai mult: "Am fost mulţumit de jucătorii care au evoluat, dar mai ales în prima repriză. În partea a doua, au jucat mai mulţi tineri şi mă aşteptam la mai mult de la ei. Aş fi vrut să fie mai agresivi".

Acesta a fost cel de-al doilea amical al giuleştenilor din perioada de pregătire, după cel cu ASC Clinceni, scor 4-1. Pentru rapidişti urmează, în perioada 15-26 iulie, un cantonament în Germania, acolo unde vor disputa cinci meciuri amicale, cu Ankaraspor, Ergotelis, Gaziantepspor, Manisaspor şi Lokomotiv Sofia.