MENIU

Concertul Depeche Mode din Istanbul a fost anulat

Foto: sheknows.com

Concertul Depeche Mode de la Istanbul, programat astăzi, nu va mai avea loc, potrivit unui anunţ de pe site-ul oficial al organizatorului evenimentului din Turcia, Purple Concerts, iar cel de la Bucureşti va fi anulat şi el, dacă David Gahan va pleca în SUA, pentru tratamente medicale.

Organizatorii din Turcia au precizat că mai multe informaţii  legate de posibila reprogramare sau anularea totală a evenimentului, precum şi despre modul în care fanii îşi vor putea recupera banii de pe bilete, dacă va fi cazul, vor fi făcute publice ulterior.

Potrivit Cnnturk.com, concertul Depeche Mode de la Istanbul a fost anulat din cauza problemelor de sănătate ale solistului vocal David Gahan, acesta urmând, se pare, să meargă în SUA, pentru tratament. În aceste condiţii, ar putea fi anulate şi următoarele evenimente planificate, respectiv concertele de la Bucureşti (16 mai) şi Sofia (18 mai).

Primul concert anulat a fost cel de la Atena, care nu a mai avut loc marţi, deoarece lui Gahan i s-a făcut rău înainte să intre pe scenă. Ulterior, organizatorii greci au anunţat că evenimentul ar putea fi reprogramat pentru miercuri, însă acest lucru nu s-a produs,  însă starea de sănătate a solistului vocal nu s-a îmbunătăţit.
Mai multe articole despre:
Istanbul turneu concert Depeche Mode concert anulat