MENIU

Concertul Depeche Mode de la Bucureşti, incert din pricina stării de sănătate a solistului

Foto: sheknows.com
Foto: concertlist.ro

Reprezentanţii firmei care organizează concertul Depeche Mode la Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 20.00, în parcul Izvor, au declarat, miercuri, că desfăşurarea evenimentului este pusă sub semnul întrebării de starea de sănătate a solistului vocal David Gahan.

"Am fost informaţi că a fost anulat concertul de marţi de la Atena, deoarece Gahan nu s-a simţit bine. Ştiam, la rândul nostru, că are probleme de sănătate. Deocamdată, însă, managementul trupei nu a precizat nimic în privinţa concertului din Bucureşti. Nu ştim nimic mai mult", au spus cei de la Emagic.

Britanicii de la Depeche Mode nu au cântat la Atena nici miercuri seara, deoarece starea de sănătate a solistului vocal David Gahan nu s-a îmbunătăţit, iar reprezentanţii trupei au anunţat că şi concertul de la Istanbul a fost anulat. Deocamdată nu au fost făcute precizări legate de concertul din Bucureşti.

Trupa britanică şi-a anulat, marţi, concertul de la Atena, după ce solistul David Gahan s-a simţit rău şi a fost transportat la un spital din Capitala Greciei. "Ne pare rău că spectacolul de azi (marţi - n.r.) a trebuit să fie anulat... David Gahan s-a simţit rău în timp ce era în cabina de machiaj", le-a spus organizatorul concertului celor aproximativ 20.000 de persoane care aşteptau să înceapă concertul.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaţii, devenită celebră la începutul anilor '80 şi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. Formaţia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume albume de studio şi a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Citeşte şi Concertul Depeche Mode din Istanbul a fost anulat