MENIU

Concerte în cluburile bucureştene de Ziua Îndrăgostiţilor

Foto: RTV

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, cluburile din Bucureşti vă ofera o listă cu câteva sugestii muzicale şi concursuri cu premii. Iar dacă nu sunteţi un fan al aceastei sărbători, nu staţi pe marginea ringului, petrecerile Anti-Valentine's promit distracţie şi multe surprize.

Cu începere de la ora 20.00, la berăria Beker Brau vor susţine concerte orchesta Beker şi Formaţia Asha. Organizatorii au anunţat tombole, iar câteva surprize sunt ţinute în secret pentru îndrăgostiţi. Berea germană mai este o surpiză pentru tine?

"Be My Rock Valentine" este petrecerea organizată în clubul Fire. Distracţia este programată să înceapă de la ora 21.00, iar pentru fete intrarea este liberă.

O petrecere ceva mai sofisticată pentru îndrăgostiţi, cu băuturi fine, va avea loc la club Bamboo. Distracţia va fi întreţinută de o trupă de cabaret din Paris.  

Fetele din Trupa Senzual vor fi invitate în clubul Twice în seara zile de 14 februarie. Distracţia va începe la ora 22.00, iar organizatorii promit un concurs cu premiile ce nu vă vor ţine deoparte: o noapte de lux la Rin Grand Hotel, o cină romantică la restaurantul Boema, un voucher la salonul Go Style. Tragerea la sorţi va avea loc la miezul nopţii. Pentru fete intrarea este liberă.

Îndrăgostiţii vor avea parte de o seară romantică, garantează organizatorii clubului Bellagio. Trupa Insane va susţine un concert live care va da tonul distracţiei ce va ţine toată noaptea.

Dacă nu îndrăgeşti sărbătoarea de Ziua Îndrăgostiţilor, vei găsi câţiva parteneri de distracţie în asentimentul tau în Club A. Acolo se organizează Anti-Valentine's Day pe muzica celor de la Ţapinarii care vor cânta live, iar invitat special va fi Marius Matache. Petrecerea se deschide la ora 19.00, iar biletul de intrare costă 15 lei.
Mai multe articole despre:
petrecere concert club Valentine's Day