MENIU

Conceicao: Este frustrant să pierdem aşa două puncte, acum depindem de ceilalţi

Foto: NewsIn

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, vineri, că este dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut victoria în ultimele secunde de joc şi susţine că şansele la titlu depind în mare măsură de rezultatele adversarilor.

"Este frustrant să pierdem aşa două puncte, cum am făcut noi azi după ce am avut patru, cinci ocazii mari, plus un penalty. Este cea mai mare pedeapsă pentru echipă. Am avut toate şansele necesare pentru a termina jocul victorioşi. La final, jucătorii au fost decepţionaţi, este şi normal, a lipsit fair-play-ul din partea adversarilor", a spus Conceicao.

Portughezul, care s-a aflat la al doilea joc pe banca clujenilor, spune că CFR nu mai are voie să piardă niciun punct pe teren propriu până la finalul sezonului pentru a mai spera la titlu. "Trebuie să fim mai atenţi data viitoare. Acum, echipa adversă a profitat de şansa avută şi ne-a egalat. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot posibilul să câştigăm azi. Acum depindem de ceilalţi, este o luptă strânsă pentru campionat şi e foarte important să nu mai pierdem puncte acasă", a opinat acesta.

Fundaşul Tony da Silva, diagnosticat cu întindere musculară după accidentare suferită în timpul meciului, îi acuză pe bistriţeni de lipsă de fair-play la faza golului egalizator din prelungiri. "Le doresc succes celor de la Bistriţa cu toate că nu au fost fair-play la ultima fază. După cinci luni de pauză, eu nu îmi bat joc de fotbal, aşa că nu e vorba de nicio simulare. Mi-am dorit mult să stau pe teren fiindcă sunt profesionist. Oricum, consider că nu am câştigat din cauza noastră, am ratat prea multe ocazii", a apreciat şi fotbalistul.

Campioana CFR Cluj a remizat, vineri, scor 2-2, cu Gloria Bistriţa, la capătul unui joc în care a ratat un penalty pe final şi a fost egalată în ultimul minut de joc.