MENIU

Conceicao: Am câştigat pe merit, nu cred că arbitrii au influenţat jocul

Foto: NewsIn

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, după victoria cu FC Vaslui, scor 2-0, din semifinalele Cupei României, că elevii săi au meritat calificarea în ultimul act al competiţiei, deşi vasluienii au acuzat dur arbitrajul.

"Am câştigat pe merit acest joc, nu cred că arbitrii au influenţat jocul. Am făcut o primă repriză bună, când puteam să mai înscriem de două sau de trei ori. În partea secundă, ne-a fost mai greu, fiindcă ne-am retras şi ne-am făcut singuri meciul dificil, pentru că nu am pus adversarul sub presiune. Putem spune că am realizat unul dintre obiectivele puse în joc prin calificarea în finala Cupei", a spus Conceicao.

Tehnicianul portughez a afirmat că se gândeşte deja la derby-ul cu Dinamo, din etapa viitoare, care e foarte important pentru lupta la titlul: "Mă gândesc deja la meciul cu Dinamo, mai puţin la finala Cupei, pentru că acolo va fi ultimul joc al sezonului. Câştigarea titlului este un obiectiv nu uşor de atins, dar nu imposibil. Suntem profesionişti până la capăt şi sperăm să câştigăm. Jocul cu Dinamo e important, nu decisiv. În cazul în care vom pierde, vor mai fi destul puncte puse în joc".

Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, s-a calificat, miercuri, în finala Cupei României, după ce a învins, scor 2-0, pe FC Vaslui, într-un meci disputat pe stadionul Tineretului din Urziceni.