MENIU

Comunitatea gay cuvântează După bloguri, de la 00:30, la Realitatea TV

Foto: REALITATEA.NET

În acest weekend s-au purtat rochiile de bal. Sâmbătă, în Bucureşti a fost paradă gay. Iar duminică noaptea, şeful organizatorilor marşului intră "După Bloguri". Florin Buhuceanu, activist de seamă pentru drepturile comunităţilor LGBT (adică lesbi-gay-bisexuali şi transsexuali) a venit vine la o întâlnire cu Teo.

Despre fundaţia ACCEPT şi cum se întrepătrunde comunitatea homosexualilor cu lumea de pe net, astăzi, după miezul nopţii, la Realitatea TV. Adică de la 00:30, în show-ul După bloguri.

Mai intra la Teo, în emisiune, alţi doi activişti pro-gay, Tudor Kovacsi şi Adrian Barbu. Dar nu monopolizează discuţia, pentru că tot astăzi are ceva de spus şi sociologul Bogdan Iancu despre cyber-bullying. Nu ştiţi ce e cyber-bullying? Aflaţi la "După bloguri".

Tot ceea ce televizorul nu poate arăta se vede pe DupaBloguri.ro, website-ul emisiunii care găzduieşte 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, posturi obraznice, topuri cu blogeri şi despre bloguri, dezbateri, momente din culise, cele mai tari faze de pe net în rubrica Link’n'roll şi multe alte suprize.

"După Bloguri" este un proiect cross-media online-tv lansat de Realitatea TV, prezentat de Teo din trupa "Deko" şi transmis în fiecare duminică de la ora 00:30, cu sprijinul editorial al site-ului DupaBloguri.ro, parte din F5 – divizia de web a grupului Realitatea-Caţavencu.

Show-ul "După Bloguri" este produs de casa Indie Studio, iar coloana sonoră a emisiunii este semnată de Ca$$a Loco.

Mai multe articole despre:
gay Bogdan Iancu După bloguri