MENIU

Comunism pe burta goală

Foto: REALITATEA.NET

La patru cincinale de la sfârşitul Epocii de Aur, postul captalist Realitatea TV desfăşoară cu mândrie revoluţionară întrecerea socialistă de amintiri despre viaţa de zi cu zi în vremea comunismului. Campania de propagandă este intitulată sugestiv "Comunism pe burta goală".

Din mai până în decembrie, o dată pe lună, veţi fi părtaşi la o încercare de aducere aminte a ceea ce se întâmpla în perioada comunistă. Această încercare vine la 20 de ani de la evenimentele din 1989.

Aşa cum stă bine unei campanii tovărăşeşti de propagandă, fiecărei luni a anului îi va fi dedicată o temă de interes cetăţenesc.

Astfel, prima luna, MAI, este dedicată muncii în comunism. IUNIE vorbeşte despre foamea în comunism, IULIE aduce vacanţa în comunism, AUGUST - propaganda şi cenzura, SEPTEMBRIE - copilăria în comunism, OCTOMBRIE - tinereţea, NOIEMBRIE - frigul în comunism, iar ultima lună, DECEMBRIE – frica în comunism. Totul sub egida "Comunism pe burta goală". În fiecare zi, programul postului capitalist Realitatea TV va fi înţesat de mărturii despre viaţa de zi cu zi în societatea comunistă, iar la finalul fiecărei luni se va organiza o emisiune specială, realizată într-un decor specific epocii.

Pe această cale facem un apel tovarăşesc către toţi foştii şoimi ai patriei, pionieri de nadejde, UTC-işti ori oameni ai muncii să nu precupeţească nici un efort în lupta împotriva uitării. În acest scop, telespectatorii postului capitalist Realitatea TV sunt chemaţi să trimită FOTOGRAFII ŞI FILMULEŢE DIN ARHIVELE DE FAMILIE, cele mai interesante urmând să fie incluse în programul "Comunism pe burta goală".

ATENTIE! Nu uitaţi să lăsaţi numele, o adresă de email sau un număr de telefon la care să puteţi fi contactaţi de colectivul nostru de muncă. Vă urăm succes în ramură!

Mai multe articole despre:
români comunism