MENIU

Complexurile turistice din Deltă oferă numeroase posibilităţi de agrement

Foto: RTV
O excursie cu şalupa pe canalele Deltei costă între 50 şi 200 de euro

Delta Dunării, paradisul apei, al plantelor de tot felul şi al păsărilor de pe alte meleaguri, este o provocare pentru orice om dornic să descopere ceva nou. Un tărâm de care nu te saturi niciodată Odată ce ai ajuns aici, tragi să revii mereu.

Locul, ascuns între ape şi stufăriş, este la numai 45 de kilometri de Tulcea, pe braţul Sfântu Gheorghe. Este greu să te hotărăşti. Preţurile sunt diferite, depinde de cât de largă ţi-e mâna, iar fiecare loc de cazare are ceva special. Tarifele la hotel sunt 315 lei cu mic dejun inclus, la vilele de tip B 680 de lei cu mic dejun inclus iar la vilele de tip A 315 cu mic dejun inclus.

Complexul deţine o bază sportivă în care sunt două terenuri de tenis, volei , baschet, tenis de câmp. De asemenea există şi cinci cai pentru hipism, pentru cei care vor să practice călăria.

Sunt şi o mulţime de posibilităţi de agrement, fie că mergi la sala de forţă, fie că joci un biliard sau vrei să îţi demonstrezi agilitatea la un tenis de masă. Persoanele mai dinamice găsesc şi biciclete la complexul turistic. Ele sunt gratuite, aşa că o plimbare nu strică nimănui.

De la acest complex poţi merge oriunde pe canalele Deltei. O excursie pe şalupă, în inima Deltei, costă între 50 şi 200 de euro de persoană, în funcţie de durată şi de traseu.

 

Mai multe articole despre:
Deltă All Inclusive agrement