MENIU

Comisia Udrea s-a reunit în paralel cu şedinţa de plen

Foto: NewsIn

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat solicitarea Comisiei de anchetă în cazul Udrea, privind desfăşurarea lucrărilor de luni, în paralel cu şedinţa de plen.

Şedinţa forului de anchetă s-a desfăşurat între orele 16:00- 18:00.

Preşedintele Comisiei de anchetă, Ludovic Orban, declara, miercuri, că deputaţii au constatat nereguli la aproape "fiecare procedură de achiziţie" a Ministerului Turismului şi a estimat că raportul final al forului va fi votat într-o săptămână.

"Am găsit nereguli, încălcări ale legislaţiei la aproape fiecare procedură de achiziţie (a Ministerului Turismului, n.r.) şi, evident, toate aceste lucruri le vom include în raport", a anunţat Ludovic Orban.

În privinţa posibilităţii ca raportul final să includă o solicitare de începere a urmăririi penale în cazul ministrului Elena Udrea, în urma analizei achiziţiilor publice de la Minister, Orban declara: "Am văzut că sunt unii politicieni şi comentatori care sunt grăbiţi să tragă concluzii că, vezi Doamne, pe fond nu ar fi elemente care să incrimenze activitatea Ministerului Turismului. Fără a mă antepronunţa, pot să vă spun că situaţia în privinţa cercetării a relevat foarte multe aspecte care nu sunt conforme cu legea, multe nereguli".

Mai multe articole despre:
şedinţă Ludovic Orban Comisia Udrea