MENIU

Comedia "All About Steve", cu Sandra Bullock, va fi lansată în România pe 2 octombrie

Foto: www.filmblog.ro

După ce a dat lovitura cu filmul "The Proposal", lider în box office la sfârşitul lunii iunie, Sandra Bullock se întoarce pe marile ecrane cu o nouă comedie romantică, "All About Steve", care va fi lansată în SUA pe 4 septembrie şi va rula şi în România, din 2 octombrie.

În "All About Steve", Bullock joacă rolul unei autoare de careuri rebus, excentrică şi visătoare, care este convinsă că un cameraman de la CNN este dragostea vieţii sale. Şi ca să-l convingă pe acesta că sunt suflete-pereche, femeia îl însoţeşte peste tot în deplasările prin ţară. Personajul Steve este interpretat de Bradley Cooper, care a mai jucat în comediile "The Hangover" şi "Wedding Crashers".

Precedentul film cu Sandra Bullock, „The Proposal”, a fost liderul box-office-ului american, cu încasări de 34,1 milioane de dolari în primul week-end de proiecţie în cinematografe.

Sandra Bullock (44 de ani) a intrat în cercul actriţelor de top de la Hollywood în 1993, datorită thriller-ului "The Vanishing", în care a jucat alături de Jeff Bridges şi Kiefer Sutherland. Alte filme importante în care a fost distribuită sunt "A Time to Kill", "Speed" şi "Crash", peliculă recompensată cu trei Oscaruri în 2006.
Mai multe articole despre:
film Sandra Bullock The Proposal