MENIU

Codrin Ștefănescu, după demisia lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata, Dragnea? Atunci, pa!

,,Remaniem tot si de-a valma ! Ministrii performanti de ieri, remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi. Te-a atins vreodata, Dragnea ? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : asa incepe reforma sanatoasa din interior ! Hai, ca e de bine ! Mergem sigur spre victorie'', scrie Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Postarea lui Cordin Ștefănescu vine după ce Marcel Ciolacu a lăudat remanierea demarată de Guvernul Dăncilă.

,,O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare și candidații de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili și de perspectivă'', a scris Ciolacu pe Facebook.

,,Sunt mai multe județe care au tineri competenți și bine pregătiți profesional. Și trebuie să ne uităm și acolo. Așa începe o reforma sănătoasă în interior și nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toți președinții de organizații și conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară și reală în interiorul partidului'', a mai scris Ciolacu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Codrin Ştefănescu Dragnea