MENIU

Codrea: Doar cu o calificare la Euro ne putem reabilita în faţa suporterilor

Foto: NewsIn

Mijlocaşul echipei Siena, Paul Codrea, a declarat, miercuri, că naţionala României se poate reabilita în ochii suporterilor doar printr-o calificare la Euro 2012.

"Este un început de drum şi trebuie să avem rezultate bune încă din start. Ne putem reabilita în faţa suporterilor în meciurile oficiale şi printr-o calificare la Euro. Ar fi o mare dezamăgire dacă vom rata calificarea, însă nu va fi o tragedie. Tragedii sunt altele, cum este moartea lui Enke (n.r. - portarul german Robert Enke, care s-a sinucis marţi)", a spus Codrea.

Portarul Costel Pantilimon a declarat că toţi colegii săi sunt pregătiţi să se sacrifice pentru a obţine calificarea la viitorul Campionat European: "Au fost lucruri care nu ne fac plăcere, însă trebuie să privim înainte şi să începem cu dreptul această campanie. Vrem să câştigăm în Polonia, dar şi să reuşim un meci bun. Am pornit cu gândul de a ne califica. Dacă se va apela la mine, sunt pregătit şi îmi voi face datoria", a spus Pantilimon.

Reprezentativa României a efectuat miercuri un antrenament la Mogoşoaia, penultimul dinaintea plecării spre Varşovia, unde va disputa, sâmbătă, un meci amical în compania Poloniei. Şedinţa de pregătire a fost una tactică, iar la finalul ei portarul Costel Pantilimon a exersat loviturile de la 11 metri împreună cu Cristian Săpunaru şi Tiberiu Ghioane.

Naţionala va efectua joi dimineaţă un ultim antrenament în ţară, iar la ora 17.00 va pleca spre Polonia.

Amicalul Polonia - România se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Legia din Varşovia.
Mai multe articole despre:
România Polonia amical Paul Codrea Costel Pantilimon